Hair and Barbers by angels_Svart_161121

BOKNING- Klippning -
(kyrkogatan 15)

OBS! Glöm ej att slutföra din bokning...Grön knapp inne i bokningen, på höger sida⇒

Ej avbokad tid inom 24h debiteras med 75% av priset.

När du som kund bokar upp en tid för behandling hos oss gör vi ett muntligt avtal. Vi försäkrar dig om att vi reserverar och håller den inbokade tiden till dig och inte säljer den till någon annan. Vi tar ingen deposition vid bokning utan litar på att du som kund respekterar och följer våra bokningsregler samt att du som kund även lämnar korrekta personuppgifter så vi kan nå dig vid behov.

*Avbokning/ombokning av tid skall ske senast kl 12.00 dagen innan det inbokade besöket. Utebliven ankomst utan avbokning samt avbokning kort innan den bokade tiden debiteras *

Varför tar vi betalt, även om du inte kommer?

När DU beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal.
DU köparen förbinder dig att komma till oss vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag säljaren förbinder mig då att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Så länge DU inte avbeställer tiden tidigt dagen innan så hinner vi inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig om du inte följer bokningsreglerna.
Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.
Är du osäker på en tid eller dag vänta hellre med bokningen! Och ring direkt när du vet att du inte kan.. På så vis slipper vi båda hamna i en tråkig situation.

OBS!! Finansiering gäller endast utvalda behandlingar och utvalda frisörer. Och endast vid bokning här på hemsidan.