top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 12.

Hej allihopa! Idag blir det ett långt inlägg då jag har mycket roligt att skriva om. Jag har först och främst 2 skitsnygga färger att visa upp för er. Vi hade ju en superstor påsk-tävling på våran Instagram för några veckor sedan och vinnaren blev en tjej som hette Alice.

Vi tävlade ut en klipp & färgbehandling till ett värde av 3000:- och inte nog med det utan denna gången tävlade vi även ut en goodiebag med produkter till ett värde av 3000:-

Vilket fantastiskt pris va?🤩

Det var våran duktiga frisör Frida som fick göra en magisk förvandling på Alice.

Alice kom in med gamla blekta längder och kände att hon ville återgå mer till sin naturliga mörka hårfärg.

Dom kom fram till att mörka ner håret men fortfarande behålla lite ljusa slingor kvar just för att sommaren är påväg och även behålla ett ljusare parti i luggen, en såkallad ”faceframe”

Såhär såg vinnaren Alice ut när hon kom till oss.

Och såhär fantastiskt blev resultatet.

En hel del mörkare men den ljusa luggen och dom ljusa slingorna gör att det fortfarande finns mycket liv kvar i håret, grymt bra jobbat Frida😃


Den andra färgen jag tänkte visa för er är gjord av Emma som hade en sååå häftig kund som kände för att göra en färgglad förändring.

Denna gången blev det lite regnbågs-inspirerat och vi älskar detta resultatet 🙏🏼 Färgerna gör sig så snygga mot det resterande isblonda håret, vad tycker ni?

Så kul att se hur många kunder som känner för att lägga till lite mer färg i sina frisyrer 😃


Bortsett från att färgglada förändringar har blivit väldigt inne finns det en till trend som nu kommit tillbaka, kan ni gissa vilken?😉

Permanenten är tillbaka och den verkar vara här för att stanna! På bilderna ovanför ser ni vår frisör Lindas son Maxi som fick frisyren fixad hos oss, det blev en stor förändring med snygga lockiga längder längst upp och kort-korta sidor. Denna frisyren är så inne just nu och vi förstår varför för det är ju grymt snyggt😍


Som ni ser var det mycket roliga förändringar som hände hos oss förra veckan men en av dom härligaste kunderna var vackra Ketty som kom till oss och firade sin 80-års dag.

Hon blev så väl omhändertagen av Frida som fixade till frisyren och det blev även bryn och fransfärg.

Kolla vad vacker hon är! Grattis Ketty till hela 80 år och vi alla på Hair By Angels hoppas du fick en fantastisk födelsedag😃Ännu en leverans plockades upp förra veckan, nya somriga diadem från Mymolimenti har kommit i 2 underbara färger.

Your wrapped headband i färgen Dusty rose - 299:-

Your wrapped headband i färgen Moss - 299:-


Sist av allt tänkte jag berätta en rolig grej för er kunder! Loréal ska få nytt utseende på sina förpackningar och därför har vi nu 50% på shampoo, balsam och deras inpackningar för att sälja ut dessa innan det blir ett nytt utseende på dom! Hur bra?

Nästa vecka har jag även 2 roliga nyheter att berätta för er men det får ni läsa i nästa inlägg. Ha det bra sålänge😃


101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page