top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 21.

Hej alla fina kunder och läsare😃

Jag hoppas att ni njutit av dom fina sol-dagarna vi fått det senaste, vi på salongen är iallafall jätteglada över att solen äntligen kikat fram.

Vi har som vanligt haft mycket för oss här på både Kyrkogatan 15 och Kyrkogatan 22.

Förra veckan hade vi en inspirerande färgkurs där vi fick jobba på modeller med lite nya smarta metoder och fantastiska färger.

Resultaten av färgningarna kan ni se här nedanför.Visst blev det så snyggt? Och ser ni dom fantastiska frizzfria stylingarna? Det har vi åstadkommit med hjälp av en av våra nya favoritprodukter ”Tämja” från Björk! Denna produkten kan beskrivas som en hår-mascara som tämjer flygiga hårstrån samtidigt som den vårdar. En stor favorit här på Hair By Angels 😍

Ni hittar den på våra salonger för 199:-

Vi har även fått in två nya produktserier ifrån Kerastasé. Det nyaste tillskottet heter ”Kerastase Genesis Homme” och är en serie skapad för män som framförallt lider av håravfall. Kerastase Chroma Absolu” är en färgserie som är anpassad för alla typer av färgbehandlade hår. Båda serierna innehåller helt magiska produkter och vi är så glada att fått in dessa på salongerna 😍


När vi ändå pratar om nyheter vi fått in och perfekta stylingar har jag även ett nytt värmeverktyg att berätta om. Your Wave Wand” från Molimenti är en vågtång som ger dig perfekta beach-vågor. Ger en så snygg volym och textur på håret.


1299:-


Nu när sommaren är på ingång har körsbärsträden börjat blomma i Kungsbacka och sjävklart har vi passat på att ta lite härliga bilder vid träden.

Här under kan ni se Ericas kund som ställde upp som modell på en bild. Erica har färgat kundens hår och använt löshår från Hairtalk.Även några från personalen ställde upp på lite somriga bilder😃
Nu kan ni köpa nya somriga färger på eran borste från ”HH Simonsen”.

229:-


Islatten är tillbaka på menyn och går att få i smakerna vanilj eller salted caramel. Sååå gott 😍

Även våran supergoda slush är tillbaka och precis som förra året kommer vi ha två olika smaker varje vecka. Vi hoppas att det blir en lika stor succe denna sommaren som förra då våran slush var såååå uppskattad både bland vuxna och barn.

Lyxigt att kunna njuta av en kall dryck under sitt frisörsbesök på det varmare dagarna.Nu är det bara 6 veckor kvar tills den stora prisutdelningen i Stockholm.

Vi hoppas ju självklart på vinst men glada för vår nominering för andra gången som ”Årets frisörföretag”

Vi alla är supertaggade på att få åka till våran huvudstad och vara en del av denna nomineringen. Önska oss lycka till och håll tummarna för Hair By Angels! 😃


Glöm inte bort att följa oss på Instagram där vi flitigt uppdaterar om våra händelserika dagar, vi lägger ut nya roliga saker varje dag och finns det något ni önskar att se är det bara att höra av sig med förslag.

Ha en underbar tisdag 😍


98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page