top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 25.

Gott nytt år!

Nu har vi äntligen gått in i 2023 och detta blir årets första blogginlägg, sist det uppdaterades här på bloggen var i oktober och sedan dess har mycket hänt.

Allra största nyheten är väll att Hair By Angels Nr 3 äntligen har öppnat🤩

I början av december slog vi upp dörrarna till våran helt nyrenoverade salong, det bjöds på massa hembakad fika och goodiebags delades ut😊

Vi hade även ett öppningserbjudande med 20% på alla produkter.

Det känns helt otroligt att vi nu har hela 3 stycken salonger och för att underlätta för er kunder har vi även fasta team som jobbar på varje salong.

Det betyder alltså att varje enskild frisör har "sin egna" salong som dom jobbar på och när ni bokar via internet kan ni läsa er till vilken salong just din frisör jobbar på.


Iochmed att nya salongen öppnades först i december fanns det inte riktigt lika mycket tid och energi att lägga på julpyntningen där men självklart slog vi på stort iår igen med vårt pynt både på Kyrkogatan 15a och Kyrkogatan 22. Finns ju inget mysigare än att jobba i december-månad med all julmusik och julpynt,det är en speciell känsla😍

Sedan har vi även såklart haft en julfrukost här på jobbet med massa gott, allt från julskinka till bakelser och självklart julmust! Även våran Rebecca som gick på mammaledighet för ett tag sen kom förbi med sin lilla bebis Alice och njöt av julfrukosten med oss, så underbart 😍

Vi i personalen fick superfina julklappar från Madde och såklart fick hon en liten julklapp från oss också, vi hoppas du tyckte om din julklapp Madde och vi tackar så mycket för våra!

Julfirandet tar dock inte slut där utan iår var vi även på ett superlyxigt julbord på Liseberg.

Restaurangen hette Hamnkrogen och det var ett julbord inspererat från havet med även dom klassiska julrätterna. Vi hade en supermysig kväll där vi åt gott, strosade runt bland allt julpynt och bara myste och umgicks😃


Kommer ni ihåg i förra blogginlägget att jag berättade om en tävling i Stockholm? Tilda var en av finalisterna i en stor frisörtävling anordnad av Michael och frisörerna.

Några av tjejerna från Hair By Angels åkte ju därför upp till Stockholm för att vara på plats under eventet där vinnaren skulle utses live, finalen kunde man även följa online via deras Instagram och lyssna på detta, våran fantastiska Tilda kammade hem vinsten!

Jag vill önska ett stort grattis till Tilda, vi alla är superstolta över dig och din välförtjänta vinst.


Och när vi ändå är inne och pratar om "vinst" vill jag även hylla 5 av våra frisörer som i slutet av november genomförde och klarade sitt gesällbrev.

Grattis till mig (Olivia), Sandra, Natalie, Bella och Izabelle för ett godkänt gesällprov😊

Om vi bortser från att julen, gesällprov och tävlingen i Stockholm har tagit upp mycket av våran tid så har vi ändå hunnit med en del annat, tillexemepel en färgkurs från Loreal.

Duktiga Sofia som är färgtekniker för Loreal var här en heldag och bjöd på massa inspiration, denna gången fick vi lära oss mycket om att våga testa nytt, vi fick prova och experimentera med en del recept och färger och bara vara så kreativa som möjligt. Lärorikt och otroligt roligt, ibland behövs såna dagar för att få inspiration på nytt.

Vi har även haft en annan tjej från Loreal här på salongen som jobbar med sociala medier, hon var på besök hos oss för att få ihop lite material till Loreals egna Instagram och fick därför följa med oss på hur en färgbehandling kan se ut hos Hair By Angels.

Denna gången var det Tilda som fick experimentera lite med mitt hår och resultatet blev supersnyggt. Här under får ni se färgen vi fick till och det var intressant att se hur andra personer som jobbar med sociala medier tänker kring filmning och vinklar.

Väldigt lärorikt även för oss som jobbar mycket med content till både Instagram och Tiktok😊

Jag vill även passa på att önska grattis i efterskott till våran fina Emelie som den 26e december fyllde hela 20 år! Grattis i efterskott Emelie, vi hoppas du hade en fantastisk födelsedag ♥️

Jag hoppas att ni haft en underbar jul, nyår och en bra start på 2023 och vi ser framemot att ta hand om alla er kunder även detta året😃


P.S. Nu har vi börjat servera våra mini-semlor till alla våra kunder oavsett vilken behandling ni bokar hos oss. Välkommen till någon av våra 3 salonger♥️
101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page