top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 34.

Fredag igen och sista arbetsdagen innan helg för dom flesta, har ni några planer inför helgen?😄

Vi på Hair By Angels har ju öppet på lördagar från 9-15 så några av tjejerna jobbar imorgon, lördagar är en populär dag för dom flesta att komma till oss så är ni sugna på att bli fina i håret men har svårt att få in det i vardagen så är ni välkomna till oss även lördagar.

Tänk på att vara ute i god tid då lördagar bokas på snabbt!😃

Såhär fina kan ni bli i håret hos oss😃Bortsett från att vi fått göra massvis med fina hår denna veckan hade vi en liten utbildning här på salongerna igår, Jenny som jobbar på Loréal var här igår för att prata med oss om försäljningsteknik.

Mycket om hur man tänker när man informerar er kunder om vad erat hår faktiskt behöver i produktväg, och lära oss att bli mer utbildande när vi pratar om fördelarna med produkten vi rekommenderar och vad den faktiskt gör😄

Vi känner oss supertaggade på att få ge våra fina kunder bättre service och dela med oss av våran kunskap ☺️


Något roligt som jag helt glömt bort att berätta om är ju att vi fått in två fantastiska praktikanter, Amanda och Johanna!

När ni bokar tid hos någon av tjejerna får ni 50% på eran behandling, men man får också ha i åtanke att dom är under utbildning och behandlingen kommer ta längre tid.

Våran praktikant Amanda som jobbar på Kyrkogatan 15 (Salong No1)

Våran praktikant Johanna som jobbar på Kyrkogatan 15 (Salong No 3)

Tjejerna kommer vara hos oss onsdag till fredag och enstaka lördagar.


Nu när sommaren verkligen känns helt borta vill jag avsluta detta inlägget med lite gamla somriga bilder i ett sista försök att hålla kvar vid solen och värmen.

Även fast hösten och vintern bjuder på mycket roligt som halloween och självklart julen, så kan vi nog alla enas om att våren och sommaren är dom bästa årstiderna😄

Visst saknar man sommaren redan när vi tillbakablickar på håren, glassen och slushen?☺️

Ha en fantastisk fredag och helg, så hörs vi nästa vecka😃

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page