top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 36.

Hej fina ni!😃

Hoppas eran veckan varit bra än så länge.

I detta inlägget kommer vi att berätta om en ny produkt inom Kerastasé serien Blond Absolu, nämligen "Blond Absolu 2% Puré Hyaluronic Acid Serum"Blond Absolu är en serie framtagen av Kerastasé för att vårda ett blekt och skadat hår och i denna serien finner du massvis med olika produkter, men den vi ska berätta om idag är deras serum vi nyligen fått in på salongerna.


Varför är det då så viktigt med just vårdande serum?

Blekning är en utav dom skadligaste behandlingarna du kan utsätta ditt hår för, och utförs det inte med rätt kunskap finns det stor risk för överdrivet slitage och i värsta fall, en kemisk klippning. Då är håret såpass skadat att det tillslut "äter upp" sig själv och håret går av.

Hemmavård är verkligen a och o när det gäller ett hälsosamt hår, även fast kvaliten absolut tar lite stryk under en blekande behandling, så är det faktiskt hemmavården därefter som avgör hur ditt hår kommer må och återhämta sig.

Därav tipsar vi ju om denna samt andra produkter för att du ska ha mer koll på hur du kan ta hand om ditt hår för att bibehålla en så bra kvalite som möjligt😄


Blond Absolu 2% Acid Hyaluronic Serum.


Denna nykomlingen har alltså många fördelar:

  • Ger upp till 95% starkare hår

  • Ger 3 dagars ultimat mjukhet

  • En återfuktad hårbotten

  • Bevarad barriärfunktion i hårbotten


Hos oss kostar denna produkten 680:-


För bäst resultat rekommenderar vi såklart användning hela Blond Absolu.

Är du sugen på att bleka ditt hår, eller redan genomgått en blekningsprocess eller kanske tillochmed flera, är det superviktigt att du ser till att ha rätt produkter hemma.


Tack för att ni läste!

Vi ses igen nästa onsdag med en ny spännande produkt 😃

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page