top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 5

Hej allihopa 😃 Jag hoppas ni haft en bra vecka 😃

Vi har hållt igång som vanligt här på salongen, i söndags var det ju alla hjärtans dag och det valde vi att fira genom att sprida lite extra kärlek med en rolig tävling på våran Instagram. Denna gången lottade vi ut hela två stycken fantastiska priser. En total makeover med ett värde av 3000:- och en herrkombo värde 960:-

Kul va? Det är viktigt att visa uppskattning till alla fantastiska kunder och jag tänker att när vinnarna har varit här och fått sitt pris kommer jag visa resultatet för er!😃

Än så länge får ni se lite bilder från våran ”alla hjärtans dag” vecka då vi blandannat dekorerade extra fint med en sååå stor ballong på båda salongerna och vi har även gjort en fantastisk alla hjärtans dag uppsättning!

Gud vad kul det är att se hur många som hittat hit till bloggen, både tjejer och killar.

Mer än 50% av våra kunder är ju faktiskt killar vilket man kanske inte kan tro då mycket av våran Instagram består av fantastiska färgförändringar och långa blonda svall, men detta inlägget tänkte jag tillägna alla våra herrkunder och berätta lite om vad man kan förvänta sig när man kommer till oss och har bokat tex en herrkombo.

Lite mer om er killar och vad för upplevelse man får här hos oss när man kommer till en av våra duktiga barberare.

Vi har ju som sagt två salonger och på en av salongerna erbjuder vi även barbering. Alla våra duktiga frisörer erbjuder självklart herrklippningar i toppklass men hos våra barberare blir det en annorlunda behandling då vi både fixar frisyren men även trimmar skägget, fixar till snygga linjer och hjälper till med mycket tips och råd kring vad som bäst passar din ansiktsform.

På Kyrkogatan 22 erbjuder vi barbering för dig med skägg. Kanske vill du raka bort allt, eller helt enkelt forma till skägget du har så det passar dig och din livsstil på bästa möjliga sätt? Välkommen in uppför trappan och slå dig ner i en av våra barberingsstolar. Njut av en kopp kaffe medan du får skägget iordninggjort. Välj att bli rakad enligt konstens alla regler och låt dig bli inlöddrad av vispgräddslikt skum i hela ansiktet. Njut av en efterföljande slätrakning utförd med kniv och varva ner under varma omslag. Våra barberare är här för att ta hand om dig.


När du är färdig, eller när som helst, kan du förse dig med det perfekta hemma-kittet ur vårt produktsortiment. Alla våra produkter är noggrant utvalda av våra barberare för att du ska kunna återskapa salongskänslan i ditt eget hem.

Idag (tisdag) är det ju fettisdagen och vi serverar mini-semlor till ALLA våra salongskunder, såååå gott!😍

Detta inlägget avslutar jag på topp med att berätta om hur otroligt glada och tacksamma vi är för alla våra kunder.

Den 18 september 2020 blev vi nominerade till Årets Frisörföretag. En extrem ära då endast 3 salonger i hela Sverige är med och tävlar om denna titeln och nu på lördag är det prisutdelning. Pga Corona blev prisutdelningen i Stockholm framflyttad och sedan inställd och istället kommer man kunna följa utdelning via en länk som ni på lördag kommer kunna ta del av på våran Instagram. Oavsett hur det går är vi så tacksamma för denna fina nomineringen och denna möjligheten att faktiskt få vara med och tävla om titeln ”Årets frisörföretag 2020”

Ha det bäst! 😃93 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page