G-81L9TQYX8Q
top of page
Sök
  • oliviatervamaki

BlogginlÀgg av Hair By Angels. Nr 5

Hej allihopa 😃 Jag hoppas ni haft en bra vecka 😃

Vi har hÄllt igÄng som vanligt hÀr pÄ salongen, i söndags var det ju alla hjÀrtans dag och det valde vi att fira genom att sprida lite extra kÀrlek med en rolig tÀvling pÄ vÄran Instagram. Denna gÄngen lottade vi ut hela tvÄ stycken fantastiska priser. En total makeover med ett vÀrde av 3000:- och en herrkombo vÀrde 960:-

Kul va? Det Ă€r viktigt att visa uppskattning till alla fantastiska kunder och jag tĂ€nker att nĂ€r vinnarna har varit hĂ€r och fĂ„tt sitt pris kommer jag visa resultatet för er!😃

Än sĂ„ lĂ€nge fĂ„r ni se lite bilder frĂ„n vĂ„ran ”alla hjĂ€rtans dag” vecka dĂ„ vi blandannat dekorerade extra fint med en sĂ„Ă„Ă„ stor ballong pĂ„ bĂ„da salongerna och vi har Ă€ven gjort en fantastisk alla hjĂ€rtans dag uppsĂ€ttning!

Gud vad kul det Àr att se hur mÄnga som hittat hit till bloggen, bÄde tjejer och killar.

Mer Àn 50% av vÄra kunder Àr ju faktiskt killar vilket man kanske inte kan tro dÄ mycket av vÄran Instagram bestÄr av fantastiska fÀrgförÀndringar och lÄnga blonda svall, men detta inlÀgget tÀnkte jag tillÀgna alla vÄra herrkunder och berÀtta lite om vad man kan förvÀnta sig nÀr man kommer till oss och har bokat tex en herrkombo.

Lite mer om er killar och vad för upplevelse man fÄr hÀr hos oss nÀr man kommer till en av vÄra duktiga barberare.

Vi har ju som sagt tvÄ salonger och pÄ en av salongerna erbjuder vi Àven barbering. Alla vÄra duktiga frisörer erbjuder sjÀlvklart herrklippningar i toppklass men hos vÄra barberare blir det en annorlunda behandling dÄ vi bÄde fixar frisyren men Àven trimmar skÀgget, fixar till snygga linjer och hjÀlper till med mycket tips och rÄd kring vad som bÀst passar din ansiktsform.

PÄ Kyrkogatan 22 erbjuder vi barbering för dig med skÀgg. Kanske vill du raka bort allt, eller helt enkelt forma till skÀgget du har sÄ det passar dig och din livsstil pÄ bÀsta möjliga sÀtt? VÀlkommen in uppför trappan och slÄ dig ner i en av vÄra barberingsstolar. Njut av en kopp kaffe medan du fÄr skÀgget iordninggjort. VÀlj att bli rakad enligt konstens alla regler och lÄt dig bli inlöddrad av vispgrÀddslikt skum i hela ansiktet. Njut av en efterföljande slÀtrakning utförd med kniv och varva ner under varma omslag. VÄra barberare Àr hÀr för att ta hand om dig.


NÀr du Àr fÀrdig, eller nÀr som helst, kan du förse dig med det perfekta hemma-kittet ur vÄrt produktsortiment. Alla vÄra produkter Àr noggrant utvalda av vÄra barberare för att du ska kunna Äterskapa salongskÀnslan i ditt eget hem.

Idag (tisdag) Ă€r det ju fettisdagen och vi serverar mini-semlor till ALLA vĂ„ra salongskunder, sĂ„Ă„Ă„Ă„ gott!😍

Detta inlÀgget avslutar jag pÄ topp med att berÀtta om hur otroligt glada och tacksamma vi Àr för alla vÄra kunder.

Den 18 september 2020 blev vi nominerade till Årets Frisörföretag. En extrem Ă€ra dĂ„ endast 3 salonger i hela Sverige Ă€r med och tĂ€vlar om denna titeln och nu pĂ„ lördag Ă€r det prisutdelning. Pga Corona blev prisutdelningen i Stockholm framflyttad och sedan instĂ€lld och istĂ€llet kommer man kunna följa utdelning via en lĂ€nk som ni pĂ„ lördag kommer kunna ta del av pĂ„ vĂ„ran Instagram. Oavsett hur det gĂ„r Ă€r vi sĂ„ tacksamma för denna fina nomineringen och denna möjligheten att faktiskt fĂ„ vara med och tĂ€vla om titeln Ӂrets frisörföretag 2020”

Ha det bĂ€st! 😃86 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page