top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 8.

Hej allihopa 😃 Hoppas ni haft en bra vecka, nu är det måndag och dags för nya tag, som vanligt tänkte jag berätta lite om dom två förgående veckorna och vad vi på salongen haft för oss. Nu när värmen och våren är här blir det alltid full rulle och svårare och svårare att hinna få till ett blogginlägg då det inte finns mycket tid över, men vi får göra det bästa av den lilla tiden man lyckas skrapa ihop. Ibland kan det ju vara lite roligare också att få till ett lite längre blogginlägg med mer och bättre bilder som man hinner samla på sig under 2 veckor istället för 1 😃

Ni som själva kanske håller på med Instagram eller någon annan typ av sociala medier vet ju säkert hur många bilder man tar, man hur sällan man känner att man blir nöjd, därför är det ju roligare att samla på sig mer material för att sedan dela med sig av det bästa 😉


Förra torsdagen hade vi genomgång med en superduktig tjej som heter Petra, det vi gick igenom var lite nyheter från Kerastase.

För ungefär en månad sedan fick vi ju in deras nya absolu-blond serie där dom utökat med nya produkter så vi fick en mer grundlig genomgång kring produkterna och vilka kunder som produkterna riktar sig mot. Sedan har Kerastase även släppt sitt allra första torrshampoo som vi fått in här på salongen, Petra pratade lite om egenskaperna för den nya produkten och vi fick testa och lukta på torrshampoot. Magiskt doft och en så viktlös, volymgivande och skön känsla! Vi älskar 😃

Torrshampoot heter ”Kerastase fresh affair” och ligger på 299:-

90-talstrenderna har ju börjat komma tillbaka, både med färgtrender och stylingar och vi på Hair By Angels följer alltid hårmodet, därför gjorde vi lite snygga 90-talsstylingar på vår fina frisör Jasmin här om dagen! Det var duktiga Linda som ställde upp på att fixa till en grym styling och vi fick till några riktigt snygga bilder på dessa två stylingar.

Vad tycker ni om 90-talsinspererade stylingar och trender? Är det en hiss eller diss för er?😃 Jag tycker det är riktigt häftigt!

I lördags hände det även spännande grejer här på jobbet, det är nämligen så att för ett par dagar sedan blev vi kontaktade av en supertrevlig kille som höll på med ett filmprojekt som kallas ”Du är unik”.

Konceptet handlar om unga människor som ska insperera och visa upp deras hobby/intressen och vad som gör just dessa personer unika.

Nu för tiden lever vi ju i en tid som styrs mycket av sociala medier och påverkan av mycket olika influencers som vi alla ser upp till eller inspereras av på ett eller annat sätt. ”Du är unik” har en tanke om att man inte ska försöka vara någon annan utan att man faktiskt kan se upp till sig själv och den personen just DU är. Vi på Hair By Angels kan inte annat än att hålla med kring detta fantastiska konceptet och ville självklart hjälpa till på det sättet vi kunde, därför hade vi 3 supergulliga tjejer här lördags som vi hjälpte till att styla lite inför videon dom skulle spela in under dagen.

En rolig blandning blev det då en av tjejerna fick en grym backslick, någon skulle ha flätor och sista ville ha lockar med en hög tofs! Så förmiddagen spenderades med styling och lite filmning på salongen, superkul för både oss och dom och vi hoppas ni blev nöjda med era coola stylingar 😃

Det var allt för detta blogginlägget kära läsare. Ni får ta hand om er tills vi hörs igen 😃


75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page