G-81L9TQYX8Q
top of page
Sök
  • oliviatervamaki

BlogginlÀgg av Hair By Angels. Nr 8.

Hej allihopa 😃 Hoppas ni haft en bra vecka, nu Ă€r det mĂ„ndag och dags för nya tag, som vanligt tĂ€nkte jag berĂ€tta lite om dom tvĂ„ förgĂ„ende veckorna och vad vi pĂ„ salongen haft för oss. Nu nĂ€r vĂ€rmen och vĂ„ren Ă€r hĂ€r blir det alltid full rulle och svĂ„rare och svĂ„rare att hinna fĂ„ till ett blogginlĂ€gg dĂ„ det inte finns mycket tid över, men vi fĂ„r göra det bĂ€sta av den lilla tiden man lyckas skrapa ihop. Ibland kan det ju vara lite roligare ocksĂ„ att fĂ„ till ett lite lĂ€ngre blogginlĂ€gg med mer och bĂ€ttre bilder som man hinner samla pĂ„ sig under 2 veckor istĂ€llet för 1 😃

Ni som sjĂ€lva kanske hĂ„ller pĂ„ med Instagram eller nĂ„gon annan typ av sociala medier vet ju sĂ€kert hur mĂ„nga bilder man tar, man hur sĂ€llan man kĂ€nner att man blir nöjd, dĂ€rför Ă€r det ju roligare att samla pĂ„ sig mer material för att sedan dela med sig av det bĂ€sta 😉


Förra torsdagen hade vi genomgÄng med en superduktig tjej som heter Petra, det vi gick igenom var lite nyheter frÄn Kerastase.

För ungefĂ€r en mĂ„nad sedan fick vi ju in deras nya absolu-blond serie dĂ€r dom utökat med nya produkter sĂ„ vi fick en mer grundlig genomgĂ„ng kring produkterna och vilka kunder som produkterna riktar sig mot. Sedan har Kerastase Ă€ven slĂ€ppt sitt allra första torrshampoo som vi fĂ„tt in hĂ€r pĂ„ salongen, Petra pratade lite om egenskaperna för den nya produkten och vi fick testa och lukta pĂ„ torrshampoot. Magiskt doft och en sĂ„ viktlös, volymgivande och skön kĂ€nsla! Vi Ă€lskar 😃

Torrshampoot heter ”Kerastase fresh affair” och ligger pĂ„ 299:-

90-talstrenderna har ju börjat komma tillbaka, bÄde med fÀrgtrender och stylingar och vi pÄ Hair By Angels följer alltid hÄrmodet, dÀrför gjorde vi lite snygga 90-talsstylingar pÄ vÄr fina frisör Jasmin hÀr om dagen! Det var duktiga Linda som stÀllde upp pÄ att fixa till en grym styling och vi fick till nÄgra riktigt snygga bilder pÄ dessa tvÄ stylingar.

Vad tycker ni om 90-talsinspererade stylingar och trender? Är det en hiss eller diss för er?😃 Jag tycker det Ă€r riktigt hĂ€ftigt!

I lördags hĂ€nde det Ă€ven spĂ€nnande grejer hĂ€r pĂ„ jobbet, det Ă€r nĂ€mligen sĂ„ att för ett par dagar sedan blev vi kontaktade av en supertrevlig kille som höll pĂ„ med ett filmprojekt som kallas ”Du Ă€r unik”.

Konceptet handlar om unga mÀnniskor som ska insperera och visa upp deras hobby/intressen och vad som gör just dessa personer unika.

Nu för tiden lever vi ju i en tid som styrs mycket av sociala medier och pĂ„verkan av mycket olika influencers som vi alla ser upp till eller inspereras av pĂ„ ett eller annat sĂ€tt. ”Du Ă€r unik” har en tanke om att man inte ska försöka vara nĂ„gon annan utan att man faktiskt kan se upp till sig sjĂ€lv och den personen just DU Ă€r. Vi pĂ„ Hair By Angels kan inte annat Ă€n att hĂ„lla med kring detta fantastiska konceptet och ville sjĂ€lvklart hjĂ€lpa till pĂ„ det sĂ€ttet vi kunde, dĂ€rför hade vi 3 supergulliga tjejer hĂ€r lördags som vi hjĂ€lpte till att styla lite inför videon dom skulle spela in under dagen.

En rolig blandning blev det dĂ„ en av tjejerna fick en grym backslick, nĂ„gon skulle ha flĂ€tor och sista ville ha lockar med en hög tofs! SĂ„ förmiddagen spenderades med styling och lite filmning pĂ„ salongen, superkul för bĂ„de oss och dom och vi hoppas ni blev nöjda med era coola stylingar 😃

Det var allt för detta blogginlĂ€gget kĂ€ra lĂ€sare. Ni fĂ„r ta hand om er tills vi hörs igen 😃


70 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page