Hair and Barbers by angels_Svart_161121

2019-08-17 Frisörer sökes

Vi vill ha fler kollegor!  / Är du vår nya kollega?
Hair by Angels växer så det knakar. Vi har kommit till den punkt när vi känner att dygnet inte räcker till för vår härliga kundbas. 
Vi söker både utbildade frisörer och barberare. 
Du har känsla för färg och form, prioriterar obeveklig lyxig kundvård och har ambition att växa tillsammans med oss. Du har sinne för detaljer och har anlag för perfektionism. Du vill vara del av en dynamisk vardag, och tvekar inte att göra det där lilla extra. Vidare ser vi att du är en energispridare som har ett öga för helheten och fungerar bra tillsammans med vår stora grupp av frisörer.
Egenskaper vi värdesätter högt är ödmjukhet och noggrannhet.

Ditt arbete kommer innefatta allt som hör en frisör till - kundhantering, produktförsäljning, iordningställande av arbetsplats och till viss del marknadsföring via sociala medier med hjälp av vår koordinator. Vi erbjuder dig en arbetsupplevelse där vi prioriterar trivsel och teamanda. Har du en kundkrets är den hjärtligt välkommen till oss, men är inget måste. 
Hair by Angels har funnits i Kungsbacka sedan 2012. Den ursprungliga salongen har expanderat från en till två med stor potential för framtiden. Idag arbetar 15 härliga tjejer tillsammans på salongerna.
Är det dig vi letar efter? Ladda upp ditt cv nedan. ❤️ 

Lön och villkor enligt kollektivavtal. 
Bonussystem finns.
Storleken på tjänsten kan diskuteras.
 

  • (max 50 MB)