top of page

Färgbehandlingar

När du kommer till oss för att färga ditt hår ingår alltid tvätt och enklare styling. Du kan givetvis välja att klippa dig och göra stärkande och återuppbyggande inpackningar i samband med din kemiska behandling. 

När du bokar tid hos oss utgår vi först från hur långt ditt hår är. Vi anser att kort hår är kortare än käklängd, axellångt hår är kortare än nyckelbenslängd och långt hår är längre än nyckelbenslängd. Vet du att du har ett tjockare hår uppskattar vi att du berättar det för oss när du bokar din tid - så rätt tid kan bokas för din behandling.

Innan ditt besök behöver du veta ungefär vilket slutresultat du vill ha. Har du inspirationsbilder rekommenderar vi  att du visar

max 3 stycken.

 

Den stora frågan är nu om du vill bli mörkare eller ljusare?

IMG_4246.jpg
Färgmeny: About Us
IMG_4492.jpg

Mörkare

Vill du färga ditt hår mörkare eller i en annan ton(tex rött eller mahogny) väljer du en färgning, vilket innebär färgning med färg eller toning av hela ditt hår. Din frisör lägger färgen i hela ditt hår från botten till toppen. Ni kan också komma överens om att göra någon typ av blockfärgning eller olika nyanser i längderna - du och din frisör kommer tillsammans överens om vad som passar dig allra bäst.

Har du redan(ofta mörk) färg på dina längder med har en envis och irriterande utväxt i botten? Då bokar du för en bottenfärg, så länge din utväxt är max 3 cm lång. Då lägger din frisör en bottenfärg som matchar längderna på ditt hår för att täcka utväxten. Vill du ha adderande behandlingar som lite slingor eller nyansering är du varmt välkommen att ringa oss för bokning.

Färgmeny: About Us

Har du frågor kring vilken färg som hade passat dig bäst?

Ring oss på salongen så hjälper vi dig!

0300 - 704 56 

Färgmeny: About Us

Ljusare

IMG_4490.jpg

Vill du färga ditt hår ljusare behöver vi diskutera lite mer.

Har du redan ljust hår och vill fylla på din utväxt hela vägen in mot botten är det oftast en slingning som är valet för dig, om du inte vet att din frisör brukar lägga en ljusfärg i din botten.  I en slingbehandling gör din frisör slingor enligt dina önskemål med folie eller i hätta. Oftast behöver man göra en nyansering efteråt för att få en härlig blond finish.

Har du ljust hår i längderna och vill flytta upp dina slingor, men ändå behålla en soft utväxt mot botten? Har du helt naturligt hår och vill ha en solkysst känsla? Då bokar du en balayage. Det finns många tillvägagångssätt för att nå din önskade look, men oavsett vilken väg du och din frisör tar så är detta mer avancerade färgtekniker som kräver mer tid, material och kunskap. 

Om du har ett helblekt hår vet du att ingen av dessa tidigare kategorier passar för dig. En helblekning av utväxt är ett tidskrävande och precist arbete. För att helbleka din utväxt ser vi att du har som mest 3 cm utväxt för att kunna garantera den jämnhet som krävs för din färg. När du bokar en helblekning för utväxt ingår din nyansering i priset. Vill du helbleka ditt hår för första gången rekommenderar vi att du bokar som för en balayage då det krävs gott om tid för att din helblekning ska bli så jämn som möjligt.

Färgmeny: About Us
bottom of page