team hba.jpg

Vill du bli en del av vårt fantastiska Team?

Är du frisör, barberare eller elev?

Hair by Angels växer så det knakar! Vi känner att dygnet inte räcker till för vår härliga kundbas. Vi söker utbildade frisörer, barberare och frisörer som vill bli anställda.
Vi ser att du har känsla för färg och form, prioriterar  lyxig kundvård, älskar bra service och har ambition att växa tillsammans med oss. Du har sinne för detaljer och strävar hela tiden efter perfektionism. Du vill vara del av en dynamisk vardag och hjälper gärna till där det behövs. Vidare ser vi att du är en energispridare som har ett öga för helheten och fungerar bra tillsammans med vår stora grupp av frisörer. Egenskaper vi värdesätter högt är ödmjukhet och noggrannhet.

Ditt arbete kommer innefatta allt som hör en frisör eller barberare till - kundhantering, produktförsäljning, iordningställande av arbetsplats och till viss del marknadsföring via sociala medier med hjälp av vår koordinator. Vi erbjuder dig en arbetsupplevelse där vi prioriterar trivsel och teamanda. Har du en kundkrets är den hjärtligt välkommen till oss, men är inget måste.

 

Är du vår nya kollega?
Hör av dig i formuläret nedan

Lön och villkor enligt kollektivavtal. Bonussystem finns.
Storleken på tjänsten kan diskuteras.

Jag söker jobb som:
 

Hair By Angels AB

0300-70456

Kyrkogatan 15 & 22, 434 30 Kungsbacka

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

©2020  Hair By Angels.