top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 11.

Hej allihopa och välkomna tillbaka till ett nytt blogginlägg! Idag har jag mycket roligt att berätta om, jag tänkte bland annat visa upp lite nyheter vi fått in här på salongen, berätta om hur det gick i Instagram-tävlingen hos Michael och frisörerna och även berätta om en av dom stora färgförändringar jag gjorde förra veckan. Så blir massa skoj att läsa om i dagens inlägg🤩

Vi kan börja med alla nya saker vi fått in, förra veckan fick vi en leverans med sååå våriga hårborstar från Hh Simonsen. Vi bara älskar dessa borstar och kolla vilka fantastiska färger, wow wow wow 😍

Dom nya färgerna finns i i turkos, blå, lila, orange och gul och kostar 199:- 😃


Vi fick även en skoj leverans från Kerastase, det är deras ”spring box” innehållande ett shampoo och ett balsam till ett reducerat pris med hela 20%. Boxarna kommer i 4 olika serier varav en av dessa shampoo och balsam serie precis blev vinnare i ”Swedish beauty awards 2021” där det var Keraste Genesis serie som vann ”Årets kit frisör”.

Vi kan ju inte annat än att hålla med då vi älskar dessa produkter 😃

Välkomma till oss och köp din box med shampoo och balsam 😃

Är du osäker på vilken av serierna som passar ditt hår bäst hjälper vi dig gärna.


Nog om alla leveranser!

I förra inlägget berättade jag ju att både jag (Olivia) och Madde S var nominerade i Michael och frisörernas tävling ”Årets Frisör” i kategorin färg och snacka om att snubbla på mållinjen! Jag kom på plats nummer 3 vilket både gör mig så stolt och glad att jag var så nära att bli en av dom 2 finalisterna, men även besviken att man var så nära men att det inte gick hela vägen. Hur som helst är vi så tacksamma för alla er fantastiska kunder som röstade på oss och att ens bli nominerade och få chansen att vara med och tävla var stort bara i sig😃

En så rolig upplevelse och vi hoppas på mer roliga tävlingar framöver.

Mitt bidrag som hamnade på plats 3.


Här på salongen har vi som vanligt haft mycket färg dom senaste veckorna, jag tänkte visa upp en av dom största färgförändringarna jag gjort och prata lite om vad en ”colourcorrection” är.


Min kund Elsa kom in med ljusa blekta längder tidigare slingade hos frisör och en hemmablekt utväxt som gått fel. Elsa hade blekt utväxten 2 gånger hemma vilket resulterade i ett orange och fläckigt resultat med väldigt sköra längder som absolut inte hade klarat av att blekas en omgång till. Slutmålet var en soft och ljus balayage, en mörkare botten med en snygg övergång till väldigt kalla längder och gud vilket jobb det var men gud vad snyggt det blev.

Helt otroligt😃


En colourcorrection är en stor behandling där det krävs fler steg för att uppnå det önskade resultatet och kan i vissa fall kräva flera sittningar, denna gången satt Elsa hos mig i hela 5 timmar för att få till detta resultatet. Colourcorrection kan vara allt från att man fixar ett hemmablekt hår eller någon med ett väldigt ojämnt utgångsläge, att bara fixa ett hår som är tex superblont på längderna men har en väldigt lång och mörk utväxt kan även det vara en colourcorrection då det krävs mycket för att trolla bort den skarpa kanten och inte skapa några såkallade ”band” i håret. Ett av dom absolut roligaste jobben man kan göra som frisör men även mest tidskrävande och man får räkna med att sitta hos frisören i några timmar om man ska göra ett grundligt jobb.

Såhär såg Elsas hår ut när hon kom till oss på Hair By Angels.

Och här ser ni det otroliga resultatet😃

5 timmar senare gick Elsa ut med en soft och kylig balayage, detta krävdes 2 omgångar med rootshadow då utgångsläget var såpass varmt att första appliceringen inte räckte för att dämpa ner det orangea.

En omgång med massa massa folieslingor på det varma mellanpartiet, en schysst nyansering över hela håret och en fräsch klippning på längderna. Vi känner oss supernöjda över resultatet och är chockade över denna förvandlingen!🤩


Ni får ha det bra sålänge så hörs vi i nästa inlägg. Då kommer vi ha fått in nyheter från Mymolimenti som jag kommer visa upp för er och jag är säker på att mycket annat roligt kommer ha hänt här hos oss😍 Ta hand om er!


74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page