top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 29.

Hej alla läsare!

Igår hade vi en sååå bra utbildning här på salongen, denna utbildningen kallas för CONTENT FOR STYLING och hölls av Michael och Anna från Michael&frisörerna.

För er som tidigare inte hört talats om Michael&frisörerna så är det en stor salong i Stockholm som jobbar mycket med utbildningar som lägger stort fokus på Sociala medier😊


Som ni vet så lägger vi på Hair by angels mycket tid på att både fota och filma kunder, samt filma olika klipp för att våra fina följare ska följa med på våra dagar och arbeten😍

Vi jobbar med både instagram, tiktok och även denna bloggen, så för oss kändes denna utbildningen riktigt lärorik och insperationsgivande 🌸


Jag ska berätta för er lite mer om vad vi fick lära oss på själva utbildningen, gårdagens upplägg och massvis med bilder såklart 😃

När man går in och läser om just denna utbildningen på deras hemsida står det blandannat:

Michael föreläser, motiverar , inspirerar och utbildar er i sociala medier & business men framförallt kommer han att visa er hur enkelt det är! Det är en föreläsning fylld med massa energi och en hel del skratt.

(Detta håller vi på Hair By Angels med om, stämningen var så bra)


Fler ledord gällande utbildningen var:


  • Vikten av konsultation

  • Vad händer egentligen vid en felbokning

  • Vart och hur bokar kunder tid idag

  • Hur möter vi kunden på sociala medier


Vi drog igång kl 09:00 och började då med en genomgång kring inspiration och motivation gällande sociala medier och content.

Anna visade för oss hur man kan tänka när det gäller stylingar, både på hur man får en bättre och slätare föning, och verkligen får till det perfekta glansiga resultatet när vi skapar frisyrer med värmeverktyg.

Ibland kan styling vara svårt, beroende på trender, vad som är inne just nu och kunders olika önskemål gäller det att verkligen jobba och underlätta för sig själv, vi vill ju allihopa skapa en styling som du som kund är nöjd med, och vi vill känna att vi uppnått det resultatet du var ute efter.


Hon visade oss hur hon tänker kring att skapa content, hon gjorde tre olika videoklipp på samma modell för att visa oss hur lätt och snabbt det faktiskt går när man redan har lagt upp en plan.

Anna gav oss också mycket tips på olika sätt att filma din kund, olika vinklar, poser och hur du kan redigera olika videos för att det alltid ska bli lite nytt.

På detta sättet kan du skapa mer content på en och samma kund😃

När vi kommit in lite i rätt tankesätt var det dags för oss att själva få testa på detta.

I par om två och två fick vi bli kreativa gällande stylingar och content-creating.

Efter vi gjort våra stylingar var det dags att testa på det vi fått lära oss, fota på nya sätt och jobba på att få till fantastiska videos.

Både Michael och Anna gick runt medans vi skapade content och kom med förslag.


Michael och Anna tipsade oss om nya bra appar för att underlätta när man ska redigera samt bra appar för olika effekter man kan lägga till på sin video😄

Självklart hade vi supergod fika under hela dagen, vår frisör Emma hade bakat en jättegod tårta och vi hade massvis med annat gott.

Jag kommer avsluta detta inlägget med några sista bilder från våran dag och vi tackar Michael och Anna för att dom dela med sig av sina kunskaper.

Vi ser framemot att träffa alla våra kunder och jobba med att utveckla våra sociala medier, självklart hoppas vi ni ser skillnad på våra nya kunskaper 🧑

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page