top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 30.

Hej alla kunder!

Nu är det dags för oss att dra igång denna bloggen påriktigt och framöver kommer det komma massa spännande inlägg från oss😄

Vi kommer tillexempel börja med "veckans produkt" där ni kommer få läsa mer om våra favoriter som vi har här på salongen.

En del före och efter bilder samt processen för att uppnå resultatet, och självklart fortsätter vi skriva om vad vi hittar på här på jobbet, hur veckan vart och allt spännande som kan hända☺️


Idag ska jag berätta om en nyhet vi fått in, "Loreal Absolut Repair Molecular", en serie som innehåller 3 olika produkter.

Dessa nya produkter som är till för hemmabruk innehåller ett shampoo, ett rinse off serum och slutligen en värmeskyddande leave in kräm.


Produktserien är specialutvecklad för skadat hår och tränger sig in djupt i den molekylära hårstrukturen för att snabbt reparera hårskador.

I håret så finns det olika bindningar varav en av dessa heter peptidbindning, och är en utav dom viktigaste bindningarna vi har för ett frisk hår.

När dessa utsätts för påfrestningar och skada finns det en stor risk att håret går av, och skadan är nästan omöjlig att reparera då många produkter inte kan komma in på djupet.

Med hjälp av dessa 3 olika produkter har du möjlighet att reparera upp till 2-års skador på håret.


Shampoonera håret utifrån botten till längderna och massera upp till ett fluffigt skum och skölj sedan tills vattnet är klart.

I vissa fall kan det behövas två omgångar för att få tillräckligt mycket lödder.

Pris: 478 :-


Efter shampooneringen är det dags för att använda rinse off serumet.

Med denna produkten så delar du in det våta håret i två sektioner, därefter ska du applicera cirka 2-3 pump och fördela så jämnt du kan ut i en sektion, upprepa sedan samma i nästa.

Ingen verkningstid behövs utan denna kan du skölja ut direkt och noggrant.

Pris: 545:-

För att avsluta denna reperande kuren är det dags för leave in masken.

I handdukstorkat hår delar du upp håret i två sektioner, applicera 1 pumptryck på varje sektion från längderna ut till topparna.

Föna eller lufttorka håret då denna produkten inte ska sköljas ut.

Pris: 603


Förebild på en av våra frisörer när vi testat produkterna:


Efterbild:


Tack för att du läst detta inlägget, hoppas du blev inspirerad för att testa nya produkter och så hörs vi nästa vecka.

Se till att ha en superfin helg😍

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page