top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 33.

VECKANS PRODUKT☺️

Förra onsdagen avslutade jag med att berätta om att produkten jag ska tipsa om idag är en favorit bland många av våra frisörer, personligen är detta en av dom produkter som jag använder flitigast på nästintill alla mina kunder.

Nämligen "Redken Quick Blowout"

En helt otrolig produkt som sprayas i handdukstorkat hår innan föning som ska hjälpa till att förkorta föningstiden vilket har många olika fördelar.

När du fönar ditt hår finns det en risk att det tar skada; dels kan håret bli slitet, dessutom kan den höga värmen torka ut håret och göra det frissigare.

Quick Blowdry är utvecklad för att motverka dessa problem.

Dels innehåller denna produkt värmeskydd vilket ger en skonsammare föning samt att håret torkar snabbare och utsätts inte för värme lika länge, det bidrar till mindre värmeskador vilket är ett stort problem bland många kunder som stylar håret med fön och värmeverktyg☺️


Med ett värmeskydd upp till 230 grader samt närande ingredienser får du ett slätare och mer lätthanterligt hår.

Väljer du även att rundborstföna/slätföna ditt hår ger denna ett otroligt glansigt resultat.


Inte nog med alla fördelar för hårets kvalite utan denna produkten har även en helt otrolig doft.

Många kunder frågar alltid vad för produkt som används när man börjar spraya i denna innan föningen, och nästan vid varje användning får man höra en kommentar om "gud vad gott det luktar"

Denna värmespray har en godisliknande fräsch doft som behålls även när håret är torrt, och för många kunder är just doften något av det viktigaste gällande val av produkt.

Med denna fönsprayen får du verkligen allt.


Med en lätt formula och en smart spray-applicering garanterar detta att du får en värmeskyddande effekt över hela ditt hår.

Denna produkt ska endast användas i handdukstorkat hår och ej sköljas ur.


Redken Quick Blowdry finns att köpa på alla våra tre salonger och ligger på 377:-


Vi hörs nästa onsdag för ett nytt tips☺️

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page