top of page
Sök

Blogginlägg av Hair By Angels. Nr 31.

Uppdaterat: 5 okt. 2023

Nu var det dags för "veckans produkt"

En ny serie som vi börjat med här på våran blogg! Roligt va?😄

Varje onsdag kommer vi tipsa om en produkt som vi har till försäljning på våra salonger och berätta mer ingående om vad just den produkten gör, vad för typ av hår den är anpassad till och hur den används för bäst resultat.

Hårdjungeln är svår och det finns så mycket produkter på marknaden nu för tiden vilket gör att det kan vara svårt att hitta rätt, förhoppningsvis kan denna serien hjälpa er på jakt efter eran personliga perfekta hårrutin☺️


Idag presenterar vi "Kerastasé Nutri-Supplement Split Ends Serum"

En produkt som är utvecklad för torrt hår med känsliga längder.


Detta serumet innehåller ett ämne som heter lipider och detta ämnet är fantastisk just mot dom torra tråkiga kluvna topparna som man lätt kan uppleva i sitt hår, speciellt när det blir kallare luft ute och håret behöver lite extra fukt.

Denna produkten kan användas på två olika sätt, fem droppar kan appliceras i handdukstorkat hår på topparna som en typ av leave-in behandling.

Denna produkt ska inte sköljas ur.

Du kan även applicera den i torra hårtoppar för att få en extra fuktkänsla och boost under dagen.


Detta serumet funkar som bäst i kombination med hela "Nutritive" serien som är gjord för torrt hår, men funkar även på egen hand utan produkter i samma serie.

Nutritive's olika leave-in produkter för maximalt resultat.



Kerastasé Nutri-Supplement Split Ends Serum finns att köpa på alla våra tre salonger och ligger på 718:-


Nästa vecka kommer vi tipsa om en produkt som är en favorit bland många av våra frisörer, jag hoppas ni kikar in då för nästa "veckans produkt"



26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page